Porodični portreti

Porodični portreti

Fotografisanje porodice u studiju

Pored sezonskih mini foto sesija koje prate određeno vreme godine, praznike ili atmosferu godišnjeg doba (uskršnje, novogodišnje, rođendanske, jesenje ili čak fotografisanje za noć veštica) VizArt Family Vam nudi jedinstvene studijske fotografije vanvremenskog karaktera i vrednosti. Kada želite da zamrznete u vremenu jedinstvenu povezanost Vaših članova porodice i na platno prenesete radost koju zajedno delite, ovakav vid fotografisanja je idealan za Vas.

Više od fotografije

Studijski porodični portreti su posebna vrsta provoda – tog dana želite da izgledate najbolje, uredite frizure i odaberete posebne odevne kombinacije. Bez obzira da li ste mladi par i na fotografisanje dolazite samo vas dvoje ili dovodite podmladak kao i starije članove porodice u naš studio, želimo da taj dan iskoristite posvećeni jedni drugima i da se samog dana sećate kao Vašeg porodične proslave. Mi ćemo se pobrinuti da vam osveženja i prijatne atmosfere ne manjka.

Za konsultacije oko izbora odeće, najboljeg vremena ili pak nekih drugih detalja oko kojih možete imati nedoumice kontaktirajte nas mejlom, na broj telefona ili putem Instagram poruka. Galeriju ove vrste porodičnih fotografija možete pogledati ovde.

ŽELELI BISMO ODREĐENI STIL FOTOGRAFIJA, DA LI JE TO IZVODLJIVO?

U ponudi imamo nekoliko pozadina u boji i u našoj galeriji možete videti portrete sa različitim primerima. Stil studijske fotografije zavisi i od drugih faktora. Iako je najčešći odgovor na ovo pitanje „da“, poželjno je da nam ili što približnije opišete Vašu zamisao ili pošaljete neke primere fotografija koje su Vas inspirisale kako bismo mogli da Vam sa sigurnošću kažemo da li smo u mogućnosti da uradimo portrete prema Vašim željama.