Ko smo mi

Ko smo mi

VizArt Media je foto i video studio lociran u samom centru Beograda. Iako je ozvaničavanje početka rada sa klijentima obeleženo 2021. godine, stvaranje i usavršavanje vizuelnog izraza se protežu nekoliko godina unazad. Članovi VizArt tima su posvećeni visokim estetskim standardima u izvedbi bilo koje vrste fotografisanja.

Teodor Đorđe Savić

Osnivač i vodeći fotograf

Tokom studija filologije na Univerzitetu u Beogradu pronalazi novu strast i nedugo potom započinje učenje i profesionalno usavršavanje u oblasti fotografije i digitalnih medija.

Nakon 10 godina aktivnog iskustva, 2022. osniva VizArt Foto Studio u Beogradu kao stanicu za sve kreativne projekte koji uključuju i brendove VizArt Family i Kerić Bredšo.

Majstor studijskog svetla, digitalne obrade, retuša i fotomanipulacije.

U toku studija za projektni i inovacioni menadžment upoznaje svoju novu strast – videografiju i praksu započinje od 2022. u VizArt studiju u oblasti studijske reklamne videografije. U slučajevima kompleksnijih projekata, Petar sa radošću nosi odgovornost materijalne pripreme i izvođenja radova neophodnih za vizuelne setove.

Petar Vojinović

Videograf & Asistent

Ana Bunjak

Art direktor

Ima deset godina iskustva u pozorišnim, filmskim i televizijskim projektima u sektorima režije, produkcije, muzike i dizajna zvuka u Srbiji i inostranstvu.

Radi kao operski reditelj u trupi Torre de Viento producciones iz Meksiko Sitija i kao član kreativnih timova u oblasti marketinga.

VizArt Media timu se priključuje 2022. kao sastavni deo kreativnih projekata za čiju je idejnu realizaciju najviše odgovorna.

Bavi se istraživanjem u polju muzičkog pozorišta.